top of page
PHOTO-2022-02-13-14-42-13.jpg
PHOTO-2022-02-13-14-42-12-1.jpg

Reiki terapi 

Mange mennesker praktiserer teknikker til at forbedre deres sundhed, såsom meditation, motion og forbedret kost.  Når dette gøres, udvikles der ofte en dybere bevidsthed om strømmen af ​​subtile energier i og omkring kroppen og sammenhængen mellem disse subtile energier og ens helbred.  Denne voksende bevidsthed validerer den ældgamle idé om 'livskraftsenergi' som årsag til sundhed og dens mangel som årsag til sygdom.  Eksistensen af ​​'livskraftsenergi' og nødvendigheden af, at den kan flyde frit i og omkring ens krop for at bevare sundheden, er blevet undersøgt og anerkendt af både sundhedspersonale og videnskabsmænd.

 

 Vores krop er ikke kun sammensat af fysiske elementer såsom muskler, knogler, nerver, arterier, organer, kirtler osv.;  det har også et subtilt energisystem, som 'livskraftsenergi' strømmer igennem.  Dette subtile energisystem er sammensat af energi-"kroppe", som omgiver vores fysiske krop og hjælper os med at bearbejde vores tanker og følelser.  Energilegemerne har energicentre kaldet chakraer, som fungerer lidt som ventiler, der tillader livskraft at cirkulere gennem de fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle kroppe.  Vi har også energimeridianer og nadaer.  Disse er som floder eller vandløb, der bærer vores livskraftsenergi gennem hele vores fysiske krop, for at nære os og hjælpe med at balancere vores krops systemer og funktioner.

 

 Vores fysiske krop er i live på grund af den 'livskraftenergi', der strømmer gennem den.  Hvis vores 'livskraft' er lav eller blokeret, er vi mere tilbøjelige til at blive syge, men hvis den er høj og frit flydende, bevarer vi lettere sundhed og en følelse af velvære.  En ting, der forstyrrer og svækker strømmen af ​​'livskraftsenergi', er stress.  Stress er ofte forårsaget af modstridende tanker og følelser, der sætter sig fast i ens subtile energisystem.  Disse omfatter frygt, bekymring, tvivl, vrede, angst osv. Medicinsk forskning har fastslået, at konstant stress kan blokere kroppens naturlige evne til at reparere, regenerere og beskytte sig selv.  American Institute of Stress anslår, at 75%-95% af alle besøg hos læger er resultatet af reaktion på stress.  Virkningerne af ufrigivet stress spænder fra mindre smerter til store sundhedsproblemer, såsom hjertesygdomme, fordøjelsesproblemer, åndedræts- og hudproblemer.

 

 Reiki (ray-key) er en teknik, der hjælper kroppen med at slippe stress og spændinger ved at skabe dyb afslapning.  På grund af dette fremmer Reiki helbredelse og sundhed.  Ordet Reiki er lavet af to japanske ord - Rei som betyder "Guds Visdom eller den Højere Magt" og Ki som betyder 'livskraftsenergi'.  Så Reiki betyder 'åndelig styret livskraftenergi'.  Reiki-systemet til healing er en teknik til at overføre denne subtile energi til dig selv og andre gennem hænderne til det menneskelige energisystem.  Reiki genopretter energibalancen og vitaliteten ved at lindre de fysiske og følelsesmæssige virkninger af uudløst stress.  Det åbner blidt og effektivt blokerede meridianer, nadaer og chakraer og renser energilegemerne, så man føler sig afslappet og i fred.

Reiki kan:

 Fremskynde helingen.

 Hjælpe kroppen med at rense toksiner

 Balancer strømmen af ​​subtil energi ved at frigive blokeringer

 Hjælp klienten med at kontakte 'healeren indeni'.

 En behandling føles som varmt, blidt solskin, der strømmer igennem dig, omgiver dig og trøster dig.  

Reiki behandler personens krop, følelser, sind og ånd som en helhed. 

Reiki er en enkel, naturlig og sikker metode til spirituel healing og selvforbedring, som alle kan bruge.

PHOTO-2022-02-13-14-42-12-2.jpg

Om Ivan

Mit navn er Ivan Čuljak og jeg er 70 år gammel.

Da jeg var 33 år, begyndte jeg at praktisere REIKI viden, som giver os mulighed for at hjælpe med flere helbredsmæssige, fysiske og psykiske problemer: Træthed, Nervøshed, Dårlig søvn, Cirkulation, Rygsmerter,

 Muskel led, Hovedpine*..

*Reiki er ikke i konflikt med medicin, faktisk skal det kombineres...så er det meget bedre...jeg anbefaler, at officiel medicin kan bruges sideløbende med REIKI..

 Jeg har arbejdet i Venezuela (CARACAS), USA i New York og Stanford, og i europa i Tyskland, i Østrig (GRAZ), og flere steder i Italien.

 Jeg taler 3 verdenssprog: engelsk, italiensk, tysk ...

 Jeg havde en "REIKI STUDIO" i Zagreb i 25 år.

Jeg har flere officielle, statslige høje priser for mit arbejde. Jeg var medlem af det kroatiske fodboldforbunds hold i mange år, og jeg hjalp fodboldspillere med forskellige problematikker og  Jeg var i Frankrig med dem i 1998, da Kroatien vandt 3. pladsen i verden.

 Nu er jeg på pension og jeg arbejder stadig ... jeg dyrker motion, yoga, vandrer, jeg er sund og rask. 

 Jeg arbejder også specielt med overskud, jeg kan påvise Geopatogen stråling.

 Jeg hjælper folk, der har svært ved at sove.

 Geopatogen stråling findes overalt, og den bør opdages, og der bør findes positive steder, hvor sengen skal placeres. Det er noget jeg gøre sideløbende med mine behandlinger, da det er ekstremt vigtigt at opdage hvordan sengen er placeret i forhold til de negative stråler der kan påvirke vores heldbred. 

 REIKI viden kan læres.Der er 4 grundlæggende niveauer, der hjælper os til at arbejde for os selv ... og andre efter behov.

 REIKI er meget let at lære, du skal bare tro på, at du har en positiv indstilling til det.

De forkellige niveauer kan du også få igennem mig, så du kan få åbnet dine energiske kanaler og starte med at heale dig selv og dine nærmeste.

Priser for 1 Reiki Healing: kr. 399,-  (som House of Salt kunde) norm pris 600,- 

(30 min +15 min body scan) 

Find Geopatogen stråler i huset 150,- 

Uddannelse

Reiki 1 level kr. 1500,-

Reiki 2 level kr. 3000,-

Reiki 3 level kr. 6000,-

Jeg besøger Danmark nogen gange om året 

Denne gang er jeg i Danmark fra 15 maj - 1.august

Og befinder mig Peder Skramsgade 11 , 1054 København 

og tiderne kan booked via "book tid her" knappe 

Call 

tel for booking

31 86 62 49

Email 

bottom of page