top of page

SALT TERAPI 

Halo therapy

Breathe In, Breathe Out

OM TØR SALT BEHANDLINGEN

Denne behandling er kendt fra visse steder i Europa og Rusland. Tørsalt behandlingen er en naturlig og holistisk behandling for voksne og børn, der har været kendt for at hjælpe med at afgifte åndedrætsorganerne, helbrede hud tilstande og fremme bedre vejrtrækning, sund søvn og generel velvære. Det kan hjælpe med at lindre allergisymptomer (bl.a høfeber), astma, hoste, Kol, snorke, søvnapnø, bihulebetændelse, bronkitis, forkølelse og influenza og meget mere. Det er en wellness behandling er bl.a for dem, som bor i forurenede områder, f.eks storbyer og for rejsende som er udsat for den dårlige luftkvalitet i fly.  

shutterstock_788032105.jpg

FORDELE VED BEHANDLINGEN

Haloterapi gavner både voksne og børn såvel som atleter. Det er naturligt og sikkert, og der er ingen bivirkninger. Mange oplever lindring af en række åndedrætsbetingede. Et flertal af mennesker, der regelmæssigt besøger saltværelser, kan finde lindring af en række åndedrætsrelaterede sygdomme eller symptomer, såsom astma, allergier, forkølelse, bronkitis, KOL, cystisk fibrose og meget mere. Tør saltbehandling har en positiv virkning for mennesker, der også har særlige hudtilstande som eksem, psoriasis, akne, eller hvis man skal  komme sig efter kosmetisk kirurgi osv.

 

Man behøver dog ikke have nogen symptomer for at nyde fordelene ved tør saltbehandling. Vi udsættes dagligt for forurenende stoffer, luftbårne sygdomme, bakterier, allergener og andre irriterende og skadelige miljøirritanter. Haloterapi er en fremragende måde at rense og detox lungerne såvel som at styrke hele kroppen med øget lungekapacitet og iltindtagelse.

 

For generel åndedrætshygiejne vil et besøg hos House of Salt 1-2 gange om ugen, forbedre lungekapaciteten, øge immunforsvaret, reducere stress og hjælpe med bedre søvn.

 

Mere kroniske og akutte åndedrætssymptomer kræver øget hyppighed og konsistens af sessionerne. 3 - 7 gange om ugen i en periode på 14 - 21 dage vil hjælpe med at håndtere symptomerne og give lindring over tid.

SÅDAN VIRKER DET

Det tørre farmaceutiske salt opvarmes og derefter formales det og knuses til mikropartikler. Disse tørre aerosolmikropartikler af salt distribueres derefter i saltrummet under en behandling. Man slapper af i saltrummet og inhalerer mikropartiklerne. Partiklerne trænger dybt ned i lungerne, bronchierne, bronchiolerne og alveolerne.

image1-1_edited
IMG_4246_edited
image3-1_edited
image0-1_edited
image0 2
house of salt
IMG_9230 (1)
HouseOfSalg_0256
HouseOfSalg_0007
HouseOfSalg_0097
HouseOfSalg_0062
HouseOfSalg_0055 - Edited_edited
HouseOfSalg_0047

Kontraindikationer

Haloterapi er anerkendt som sikker og effektiv wellness-praksis til forebyggende og genoprettede sundheds pleje. Det er ikke en medicinsk behandling og er ikke en kur.

 

Haloterapi anbefales ikke til personer med smitsomme sygdomme, feber, åbne sår, kræft, alvorlig hypertension, psykiske lidelser og aktiv tuberkulose.

 

Gravide skal konsultere deres læge, før de bruger haloterapi.

 

Enhver, der har alvorlige sundhedsmæssige problemer, skal søge ordentlig medicinsk rådgivning og pleje.

 

Der er mange kliniske studier og undersøgelser sammen med attester fra kunder om de sundhedsmæssige fordele og effektivitet af salt terapi.

 

Mange lande over hele verden har forskellige måder, hvorpå de styrer og regulerer deres borgers sundheds relaterede anliggender.

 

I nogle lande er Haloterapi dækket af deres regerings sundhedsvæsen eller forsikringsselskaber. 

House of Salt

bottom of page