top of page

Hyperbaric Oxygen Chamber (HBOT)

Hyperbarisk Oxygenkammer (HBOT) er baseret på en simpel idé - at ilt kan anvendes terapeutisk til en bred vifte af tilstande, hvor væv er blevet beskadiget af iltmangel.

HBOT er en simpel behandling og gøre vidunder for kroppen, fordi det direkte påvirker kroppen på et genetisk niveau, hvilket påvirker over 8.000 individuelle gener - dem der er ansvarlige for heling, vækst og anti-inflammatorisk virkning.

Dr. Paul G. Harchs forskning og kliniske praksis har vist, at denne ikke-invasive og smertefri behandling kan hjælpe dem, der lider af hjerneskader eller sådanne sygdomme som:
slagtilfælde, indlæringsvanskeligheder, cerebral parese og andre fødselsskader, Alzheimers, Parkinsons, multipel sklerose og andre degenerative neurologiske sygdomme.


 

De Primær fordele ved HBOT

Øget perfusion

Neovascularisering

Forøget funktion af hvide blodlegemer

Nerve heling 

Sår heling 


Uskillelse af stamceller

 

Vasokonstriktion 
(indsnævring af blodkarrene)

Forbedre Mitokondriel sundhed

Anti - inflammatory 

Anti- microbiel

Anti - Aging


Sports Restitution

 

Kroniske smerter
 
Kronisk træthed
 
Hjernerystelse
 
Sportsskader
 
Migræne
 
Hjerneskade 

Behandlinger

En Behandling af gangen

Hvis du ønsker at hjælpe din krop til at komme helt ovenpå eller kan mærke, at den kunne have godt af "et naturligt energi boost", så kan 1-3 behandlinger give mening.

Det er også et rigtig godt supplement, hvis du er i et behandlingsforløb fx for stress, hovedpine eller en sportsskade.

Behandlingen virker anti-inflammatorisk og hjælper dig til at heale/hele hurtigere. At blodet iltes ekstra er godt for både hud, hjerne og cellerne i hele kroppen.

Men ved større skader anbefales et intensivt forløb bestående af flere behandlinger.

Pris for 1 behandling 90 min koster 580 kr

10 Behandlinger

Har du fået hjernerystelse eller en piskesmælds- eller sportsskade, så skal der minimum 10 behanlinger og gerne med opstart hurtigst muligt efter uheldet.

Det blide tryk øger mængden af ilt i blodet og er der noget kroppen har brug for at reparere en skade, så er det ilt og næring.

Det blide tryk hjælper med andre ord din krop til at heale skaden hurtigere. Mange professionelle sportsfolk oplever fx at komme hurtigere tilbage på banen, ved brug af Trykkammer.

Vi starter dog langsomt op, så din krop kan være med. Behandlinger á 1,5 timer er god start, men er typisk i forbindelse med et længere forløb 2-3 gange om ugen.

Før og efter en operation fx en knæoperation, kan et forløb med Trykkammer behandlinger ligeledes være en rigtig god ide og hjælpe din krop til hurtigere heling. Her kan du afhængig af operationens opfang, dele de 10 behandlinger op i før og efter operationen.

Pris for 10 turs Klippekort á 90 min

4400 kr

Ved længerevarende problemstillinger såsom fx gentagne hjernerystelser efter hinanden, kronisk inflammation, kronisk træthed eller kroniske smerter i kroppen samt hjerneskader osv. er det normalt et lidt længere forløb og gerne med 3-5 behandlinger om ugen i en periode.

Jeg ved det kan lyde af meget, men det er virkelig indsatsen værd. I nogle tilfælde kan jeg også tilbyde behandling 6-7 gange/ugen.

Når kroppen over en periode gentagne gange er under tryk, er det blandt andet muligt for kroppen at danne nye blodkar og de fleste oplever ikke blot at kroppen heler hurtigere, men også større energi og overskud.

Pris for 4 mdr forløb á 5 behandlinger om mdr

90 min 1880 kr om mdr. 

 

HBOT
bottom of page