Frequently asked questions

Q. 登録と所属は何が違うのですか?


A. 所属は当社のみの専属タレントとして契約をし、マネージメントを受けながら専属タレントのみのお仕事を中心にして頂きます。エキストラもありますが、基本的にはキャストのお仕事中心です。(所属者は他社への登録や所属は出来ません、また他社と契約中の方は所属契約は出来ません。) 登録は基本的にはエキストラのお仕事メインになりますので、興味があるけど本格的に芸能活動は出来ない方等に向いています。(登録は他社様の合意があれば当社でも登録可能となっております。)

Berigtigelse af markedsføring af saltterapi i nyhedsbrev

House of Salt har den 28. april 2020 modtaget en afgørelse om påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed efter lov om markedsføring af sundhedsydelser § 4,stk. 5 og 6, og offentliggør i den forbindelse nedenstående berigtigelse. Afgørelsen vedrørte markedsføringen af forebyggende behandling af COVID-19 med saltterapi i House of Salts nyhedsbrev.

Styrelsen vurderede ved afgørelsen, at markedsføringen var egnet til at give patienter indtryk af, at den markedsførte sundhedsydelse kunne forebygge smitte

med Covid-19 ved behandling med saltterapi. Styrelsen lagde ved afgørelse vægt på, at markedsføringen henvendte sig til patienter, der er i øget risiko for at udvikle alvorlige symptomer ved smitte med Covid-19, og som må anses for at være særlige påvirkelige overfor sådan en markedsføring. Styrelsen vurderede derfor, at markedsføringen af saltterapi var egnet til på usaglig vis at til-
trække patienter. 
Det var desuden styrelsens opfattelse, at tilbud om saltterapi med ”2 for 1 pris” var egnet til at tilskynde patienter og forbrugere til at få udført en sundhedsydelse, som ikke var sundhedsfagligt begrundet eller nødvendig.

+4531392526

Ny Vestergade 1, 1471 København

©2019 by House of Salt Copenhagen