Frequently asked questions

Hvad er et haloterapirum (saltterapi)?


Et haloterapirum er et mikroklima, der er en kopi af klimaet i en saltgrotte. En halogenerator sprøjter den farmaceutiske type salt for at skabe en tør atmosphære for at hjælpe med at lindre symptomerne på åndedræts- og hudtilstande. Den dekorative salt der er i rummet, hjælper med at holde rummet sterilt, mens halogeneratorsaltspray faktisk er det terapeutiske element. Uden generator er det ikke muligt at genskabe koncentrationen af saltluft, der opretholdes i de naturlige saltgrotter.
Hvad hjælper Salt terapi imod?


- Bronkitis - Allergi - Astma - Hø feber - Øreinfektion - problemer med vejrtrækning, ømhed i brystet - lungebetændelse - Rygers Hoste - Hoste med tyktflydende slim, der frigives med vanskeligheder - Akutte og hyppige luftvejsforstyrrelser - Bihulebetændelse i bihuler - luftvejsinfektioner - Åndedrætsallergi over for industrielle og husholdningsforurenende stoffer - Rhinitis - Eksem ( eksem og psoriasis tager længere tid før resultaterne bliver bemærket end luftvejs- og bihulebetændelse) - Psoriasis
Sådan fungerer det i Salt terapi


Hvert rum har en halogenerator, der pulverlisere den farmaceutiske type salt og blæser det ind i rummet for at skabe et unikt mikroklima. Rummet er antibakterielt og ikke allergifremkalende. Når kunderne indåner superkoncenteret salt , klæber saltet sig til slimhinderne i bihulerne og lungerne, hvilket reducerer viskositeten og udleder slimet. Salt er antibakterielt og antiinflammatorisk, hvilket gør det til et naturligt slimløsende middel. Ved gentagne sessioner reduceres betændelsen, hvilket giver mulighed for at frigive eventuelt fanget slim eller overbelastning.
Hvor lang tid er en Salt session?


Hver session varer 45 min.
Hvor mange sessioner tager det for at se resultaterne?


Vi anbefaler oprindeligt, at du gennemfører 5 terapier. Sessioner skal være fordelt på tætte datoer for at maksimere effekten. Efter de første 5 sessioner oplever klienter mindre overbelastning, ånder bedre, sover bedre, har færre hovedpiner fra sinustryk og bruger mindre inhalatoren (astma)
Hvor ofte skal jeg komme til sessionerne?


Når kunderne har afsluttet deres indledende sessioner, skal de vende tilbage til vedligeholdelse. Hvor ofte de vender tilbage afhænger af sværhedsgraden af deres symptomer. Alle er forskellige. For mennesker med allergi- og bihuleproblemer, når de første har afsluttet 5 sessioner og har det godt, vender de tilbage en gang om måneden. I allergisæsonen, når tilstanden forværres, kommer de ugentligt.
Hvad gør man i terapirum?


De fleste af vores klienter slapper ganske enkelt af i vores haloterapirum. Du kan læne dig i din stol, meditere, lave åndedræts øvelser og endda tage en lur.
Hvordan får jeg det efter en session i salttapirummet?


Du vil bemærke en lille forskel natten til din første session. Du kan se en løs hoste eller en løbende næse. Det er normalt og er præcis. hvad der vil ske. Vi hører ofte, at klienter sover godt i de dage, de kommer til terapi.
Hvad skal jeg have på?


Intet specielt tøj er påkrævet. Vi anbefaler at bruge noget behageligt. Hvis du er klædt i sort, kan du komme ud med noget hvidt saltpulver, der er mærkbart i nogen områder. Det kan let rystes af, men det anbefales ikke hvis du derefter går på kontoret eller en anden aftale. Derfor kan man medbringe skiftetøj med, i form af let badekåbe, eller andet let afslappende tøj. Man kan evt. låne badekåbe hos os.
Læs her om Handelsbetingelser


Klippekortet til Massage hos Beauty by Tanja, er gyldig i 1 år Klippekortet til House of Salt, er gyldig i 3 år. Købet kan fortrydes indtil 14 dage efter købet ved hendvendelse til House of Salt eller Beauty by Tanja, med mindre gavekortet er taget i brug. Du kan refundere ubrugt vare som er købt i butikken, men ikke på udført arbejde.
Hvad skal jeg have med til Infra rød Sauna?


Sauna er et privat tum til max 2 personer. Vi har håndklæder, kåber og klipklapper man kan låne ved behov. Man kan dog selv medbringe håndklæde med. En vandflaske må man gerne medbringe, den kan fyldes op hos os med filtreret vand.
Hvordan booker jeg Infra rød sauna hvis vi er 2 personer?


Sauna Rum er privat og man kan kun lave 1 booking. Derfor booker man sauna til 1 person og skriver i kommentarfeltet at man er 2 personer.
Hvad skal jeg have med hvis jeg vil tegne et abonemment løsning?


Når du køber et abonnement til sauna eller salt terapi, skal du medbringe dine egne ting, såsom håndklæde, kåbe og drikkedunk. Abonnement er en billing løsning og man har mulighed for at lave behandlinger hyppigt, derfor er der behov for at tage egne skiftetøj og håndklæde, for ikke at belaste vores vaskemaskine :)