top of page
Pink Sugar

Salt Terapi

Fordele ved behandlingen

01

Forbedret velvære

Oplev styrken ved saltterapi i House of Salt Spa. Vores afslappende faciliteter og erfarne terapeuter giver en unik og foryngende oplevelse. Træk vejret ind i den rene salt-infunderede luft, og lad den rense dit åndedrætssystem, hvilket fremmer bedre vejrtrækning og generelt velvære.

03

Afslapning og stresslindring

Flygt fra hverdagens stress og jag og slap af i vores rolige saltrum. Den beroligende stemning kombineret med saltets terapeutiske egenskaber skaber et beroligende miljø, der hjælper med at reducere stress og angst. Oplev dyb afslapning og lad dig føle dig forfrisket og forynget.

02

Forbedret hudsundhed

Forkæl dig med fordelene ved saltterapi til din hud. Salts naturlige antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber hjælper med at rense og afgifte din hud, hvilket fremmer en sund og strålende udseende. Sig farvel til hudirritationer og hej til et glattere og mere ungdommeligt udseende.

04

Boost Immun System

Giv dit immunforsvar et naturligt løft med saltterapi. Mikropartiklerne af salt i luften hjælper med at styrke dit åndedrætssystem og forbedre din krops forsvarsmekanismer. Ved at indånde den salt-infunderede luft, kan du støtte dit immunsystem og forbedre dit generelle helbred.

Book Salt terapi 

  • Indlæser dage ...

    45 min

    300 danske kroner

Har du et fysisk klippekort, så bestiller du en almindelig tid og viser den når du kommer til din booking. 

Kontraindikationer

Haloterapi er anerkendt som sikker og effektiv wellness-praksis til forebyggende og genoprettede sundheds pleje. Det er ikke en medicinsk behandling og er ikke en kur.

 

Haloterapi anbefales ikke til personer med smitsomme sygdomme, feber, åbne sår, kræft, alvorlig hypertension, psykiske lidelser og aktiv tuberkulose.

 

Gravide skal konsultere deres læge, før de bruger haloterapi.

 

Enhver, der har alvorlige sundhedsmæssige problemer, skal søge ordentlig medicinsk rådgivning og pleje.

 

Der er mange kliniske studier og undersøgelser sammen med attester fra kunder om de sundhedsmæssige fordele og effektivitet af salt terapi.

 

Mange lande over hele verden har forskellige måder, hvorpå de styrer og regulerer deres borgers sundheds relaterede anliggender.

 

I nogle lande er Haloterapi dækket af deres regerings sundhedsvæsen eller forsikringsselskaber. 

bottom of page